2010. október 28., csütörtök

Applegate, Katherine: Ben szerelmes

Együtt nőttek fel egy aprócska szigeten. Azt hiszik, mindent tudnak egymásról..., de csak most kezdenek rájönni az igazságra.
Ben két lányba szerelmes: Claire-be, a régi szerelmébe, és Claire húgába, Ninába, akivel egyszer szenvedélyesen csókolódzott. Vajon sikerül-e rájönnie, melyiket szereti jobban, mielőtt mindkettőt elveszíti?


1 megjegyzés:

  1. Meg kell mondjam az őszintét - nem tetszett. Azt hiszem, rosszul kezdődött a Ben szerelmes című kötettel történő találkozásom, hiszen ez egy sorozat része, amelynek igazi hátteréről fogalmam sem volt, ráadásul megmondom őszintén, a borító is azt a tinilány-könyv szellemiséget sugározta vissza, amitől néha - akaratlanul - megborzongok. A karakterek számomra túl idealizáltak voltak, túl... együgyűek, bár valószínűleg pontosan azt adták vissza, amiről a tinédzser kor néhány éve szól: szerelem, barátság, kapcsolatok, problémák, ennek ellenére valahogy nem nyerte el a tetszésemet. Talán, egyszer újra nekiveselkedem, hátha, hiszen sosem szabad a borítóról ítélni, de ebben az esetben engem a tartalom sem győzött meg arról, hogy érdemes újra forgatnom. Inkább a fiatalabb, 13-15 éves korosztálynak ajánlom. Évekkel ezelőtt bizonyára én is nagy gonddal olvasgattam volna :-)

    VálaszTörlés